Новини: Чому слід купляти водяні та паливні помпи AIRTEX?

04.11.19

                                      

Airtex – один з найбільших виробників водяних насоcів для автомобілів. Незважаючи на те що компанія була створена в Іспанії, сьогодні вона належить корпорації ASC Industries, Inc. (США). Насоси сертифікуються за стандартами, викладеним в ISO / TS 16949, тобто на конвеєрах автоконцернів.


У каталогах Airtex міститься понад 700 водяних помп для транспорту американської та європейської збірки, а також понад 200 насос для авто з країн Азії. Доповнюється каталог спеціальними наборами, що включають в себе сам водяний насос, натяжний ролик, шків і зубчастий ремінь газорозподільного механізму. Також компанія поповнює асортимент паливних насосів - зараз їх 450 моделей. Продукція має вкрай високу якість, яку незалежні експерти сміливо відносять до OE-запчастин. В недавньому соцопитуванні, яке проводило інтернет-видання PARTREVIEW.RU (https://partreview.ru/versus/pompa-hepu-vs-airtex-2254/), помпи Airtex посідають 7 місце в рейтингу серед найкращих виробників запчастин, обігнавши HEPU та інших виробників водяних помп.


Як відзначають покупці, водяні і паливні насоси від Airtex працюють тихо, а їх конструкція виключає появу люфтів навіть після тривалої експлуатації. Ще однією перевагою їх виробника є те, що він входить до переліку довірених постачальником цілого ряду європейських, азіатських і північноамериканських концернів: Yamaha, Renault, GM, Cummins, Ford і багатьох інших.


Компанія “ПланетАвто” є прямим дистриб’ютором AIRTEX в Україні. Ви можете придбати продукцію AIRTEX у нашому інтернет-магазині чи будь-якому роздрібному магазині нашої лінії.