Новини: FAI Automotive - як взірець досконалості

08.11.19

FAI Automotive PLC - велика англійська компанія, що зародилася в автомобільному спорті. Тепер це постачальник комплектуючих для європейських автомобілів. Тісно співпрацює з компаніями Camtec, Vavles, Lucas і Goodyear. Акредитована відповідно до ISO 9001 - одному з найжорсткіших стандартів на даний момент. З 2007 року англійська компанія входить до переліку постачальників даних для системи TecDoc.


У каталогах FAI автолюбитель знайде комплектуючі ГРМ, елементи поршневої групи, розподільчі вали, деталі ГРМ, ремкомплекти, болти і ущільнювачі. З недавніх пір в каталогах почали з'являтися елементи торсіонної підвіски і недорогі склопідйомники. Як відзначають покупці, запчастини англійської фірми мають середню якість при більш ніж доступній ціні. Особливо хороші оцінки мають запчастини ГРМ від Fai, а також рем комплекти.


На даний момент асортимент компанії FAI представлений понад 40 тис. референцій, які охоплюють 100 марок авто. Укупі з демократичною ціновою політикою, запчастини FAI можна сміливо виділити як одні з кращих у своєму сегменті.


Компанія “ПланетАвто” є прямим дистриб’ютором FAI Automotive в Україні. Ви можете придбати продукцію FAI Automotive  у нашому інтернет-магазині чи будь-якому роздрібному магазині нашої лінії.