Новини: Компанія A.B.S.

02.05.19

Компанія A.B.S. (All Brake System) заснована 1978 р. в Утрехті ( Голландія) і на сьогоднішній момент займає одне з лідируючих місць серед європейських виробників гальмівних систем, завоювавши довіру і визнання споживачів в усьому світі.
З самого дня заснування, компанію A.B.S. відрізняв високий рівень якості, а так само широкий асортимент запчастин для легкових і вантажних автомобілів європейського, американського, японського та корейського виробництв.
Фірма A.B.S. в загальному випускає більше 20 тис. найменувань, в числі яких близько 400 видів гальмівних барабанів, 1400 найменувань гальмівних дисків, 1200 гальмівних колодок.
Гальмівні комплектуючі ABS підходять практично для всіх відомих марок і моделей легкових і комерційних авто виробництва Європи, США, Японії, Кореї та ін. Фірма працює переважно з оптовими постачальниками запчастин у всіх європейських країнах.
Вся продукція компанії A.B.S. випускається з дотриманням всіх вимог Міжнародного стандарту якості ISO і Європейських стандартів PIMOT, ЕСЕ R90, ATEST, а також технічних норм K.B.A./ TUV / ISO. 
Фірма A.B.S. співпрацює з багатьма заводами-постачальниками комплектуючих матеріалів (супортів, гідравлічних гальмівних деталей, гальмівних шлангів і багато чого іншого), такими як ATE, Aisin, Bendix, Brembo, Akebono, Lucas, Delco, FAG / FTE, AP, Tokico, Nabco, Seiken, Rocky, Technodelta, Sam та ін.
Компанія A.B.S. працює переважно з оптовими постачальниками запчастин у всіх європейських країнах, в тому числі і з Україною. Компанія “Планет Автоє дистриб’ютором A.B.S. в Україні. Якщо б ви хотіли, аби гальмівна система вашого авто працювала злагоджено, то компанія Планет Авто рекомендує даний бренд. Ви можете придбати продукцію A.B.S. у нашому інтернет-магазині не виходячи з дому за вигідними цінами!