Новини: Remsa-досвід перевірений часом

13.02.21

Remsa - одна з найвідоміших іспанських компаній, що працює у виробництві деталей гальмівної системи. Компанія була заснована в 1975 році та на даний момент входить до концерну TRW, і є провідним постачальником запчастин на Aftermaket Європи і Америки. Компанія налічує 12 заводів в Європі, Америці та Азії з найбільш гнучкими і адаптивними системами виробництва для задоволення специфічних потреб кожного клієнта. Всі  запчастини компанії Remsa відповідають жорстким вимогам ISO / TS.

Каталог Remsa є вкрай широким, гальмівні диски, барабани, колодки та датчики. Щороку компанія Remsa виробляє більше 70 млн. виробів на рік. Асортиментний ряд компанії, включає всі марки автомобілів, зроблені в Європі, Америці, Японії, Кореї та Австралії. Вся продукція, включаючи матеріали, з яких вона виготовлена, повністю виробляються на заводах компанії.

У каталогах Remsa автолюбитель зможе знайти основні елементи гальмівних систем і датчики. Це продукція дуже високої якості, яку можна поставити на один рівень з оригінальними комплектуючими.  Що вкрай важливо, запчастини Remsa коштують удвічі-втричі дешевше оригінальних запчастин. Співвідношення ціна-якість приємно радує: при виробництві компанія-виробник використовує власну технологію Protecno, що гарантує високий рівень ККД гальм при їх мінімальному зносі в будь-якому температурному діапазоні. Перед експортом запчастини з майбутніх поставок проходять до 50 випробувань (програми більшості виробників включають тільки 8 випробувань).

Якщо ви хочете дізнатися більше про компанію, можете перейти на її оригнільний сайт : https://www.remsa.com/
Увесь наявний асортимент товарів Remsa ви можете переглянути на нашому сайті: https://planetauto.com.ua/manufacturers/remsa/