Новини: Magneti Marelli італійська якість визнана у світі

15.02.21

Magneti Marelli S.p.A. - одна з найвідоміших та найстаріших італійських компаній, що спеціалізується на проектуванні та виробництві деталей для автотранспорту. Компанія Magneti Marelli була заснована в 1919 році як спільне підприємство між Fiat і Ercole Marelli, і отримала назву F.I.M.M. - Fabbrica Italiana Magneti Marelli.. На сьогоднішній день в італійській компанії є 89 виробничих цехів, 30 випробувальних стендів і 12 сучасних науково-дослідницьких центрів. Біля 75% випущених продуктів відпускається на заводах Fiat, GM, Volvo, Audi, Saab, Alfa Romeo, Citroen та інших багатьох концертах.

 

Компанія має 56 заводів, 9 науково-дослідницьких та 27 прикладних центрів в Італії, Франції, Німеччині, Іспанії, Польщі, Чехії, Росії, Туреччині, США, Мексиці, Бразилії, Аргентині, Китаї, Малайзії та ПАР.

 

Асортимент Magneti Marelli має понад 30 тисяч артикулів, та включають в себе акумулятори, філтра, освітлювальні пристрої, деталі двигну, датчики, паливні насоси, підвіски та охолодження мотора, катушки запалювання тощо. Компанія Magneti Marelli відома у світовій автомобільній оптиці завдяки своєму підрозділу Automotive Lighting, що виробляє передні фари (галогенні, ксенонові, бі-ксенонові, світлодіодні), вказівники поворота, задні фонарі та іншу світлотехніку. У 2003 році компанія Bosch продала Magneti Marelli свої права на виробництво автомобільної оптики.

 

Компанія широко відома як технологічний партнер багатьох команд у моторних видах спорту: Чемпіонат світу Формули-1, Чемпіонат світу з ралі (WRC), Чемпіонат світу з мотогонок MotoGP та ін. Під маркою Magneti Marelli виробляється акумулятор для автомобілів FIAT.

 

Дізнатися більше про компанію ви можете на офіційному сайті компанії: https://www.marelli.com/

 

Ознайомитися з ассортиментом та придбати продукцію Magneto Marelli можете на нашому сайті: https://planetauto.com.ua/manufacturers/magneti-marelli/